De ouderraad

Wij zorgen ervoor dat alle bijzondere momenten op school (Sint & Kerst, de sportdag, de Anniedag, het schoolreisje, het afscheid van groep 8, etc) nog gezelliger worden, door aankleding en culinaire omlijsting.
Eens per jaar krijgen jullie als ouders een mail met een betaalverzoek voor de vrijwillige ouderbijdrage. Aan ouders wordt jaarlijks een vrijwillige bijdrage van €65,00 per kind gevraagd. We zullen u eens per jaar per mail een betaallink sturen. Gelieve via deze betaallink te betalen (is voor ons administratief het handigst te verwerken), of anders duidelijk het factuurnummer en/of naam-groep van uw kind te vermelden.
 
Let op: graag pas betalen als we een verzoek gestuurd hebben per mail, dus niet aan het begin van het jaar.
Hoewel de bijdrage vrijwillig is, is zij van groot belang voor het kunnen financieren van alle activiteiten op school waaronder het schoolreisje.
 
We zijn altijd op zoek naar versterking!
Waar zijn we naar op zoek? Enthousiaste ouders, die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten op school. Het liefst voor wat langere tijd.Geen lange vergaderingen voor ons, vooral praktisch bezig zijn op school op de feestelijke momenten. Een deel van ons houdt zich ook bezig met de administratie/financiële afwikkeling. Ook op dat vlak hebben we versterking nodig! Wil je meer weten? Spreek een van ons aan op school of mail naar: ouderraad@amgs.net
 
Cora (Jasmijn groep 6b), Annemarie (Lola groep 6b), Saskia (Olivia groep 5a en Inès groep 3a)